Ademcoaching

jacqueline_banners_3

Wat is Balance Breathing ademcoaching?

Balance Breathing is een zeer krachtige ademhalingstechniek die je inspireert en inzichten geeft, je laat ontdekken waar het echt om gaat in dit leven en je dichter bij je authentieke ik brengt. Balance Breathing brengt je in contact met de onvoorstelbare kracht van je ademhalingssysteem. Ademen is veel meer dan het inademen van zuurstof. Ademen is ook de verbinding met je levensenergie. Balance Breathing ruimt blokkades op die deze verbinding verstoren. Mensen krijgen te maken met hindernissen en blokkades die ze moeilijk kunnen loslaten of accepteren. Je kunt daarbij denken aan negatieve overtuigingen over jezelf of anderen, belemmerende gevoelens en belemmerende gedragspatronen. De methodiek Balance Breathing is vooral uniek door de integratie van professionele coaching, lichaamswerk, energiewerk en ademen, en heeft een enorme impact op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Er zijn twee mogelijkheden om met de Balance Breathing ademtechniek aan de slag te gaan onder mijn persoonlijke begeleiding:

Kennismakingssessie Balance Breathing

(1 sessie van 2,5 uur)

Deze uitgebreidere persoonlijke coachingsessie bestaat uit een korte uitleg van de Balance Breathing methode, een persoonlijke ademanalyse, een intakegesprek, ademsessie en korte nabespreking. Uit je ademhaling wordt duidelijk hoe je in het leven staat, waar je kracht ligt en waar mogelijke blokkades zitten. In de intake wordt besproken wat je wilt bereiken, waar je nu staat en wat je tegenhoudt. De ademsessie is gericht op het helen en integreren van belemmerende emoties, het openen en activeren van je ademhalingssysteem en ademhalingspotentieel.

 

Balance Breathing personal coaching aanbod

(3 persoonlijke sessies van 1,5 uur)

Om het optimale uit de sessies te halen en de inzichten en blijvende helende effecten op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau te laten integreren, plannen we drie sessies met ongeveer twee weken ertussen. De eerste afspraak wordt besteed aan een uitgebreide intake en een persoonlijke ademanalyse. Uit je ademhaling wordt duidelijk hoe je in het leven staat, waar je kracht ligt en waar mogelijke blokkades zitten. Je krijgt uitleg over de drie gebieden van ons ademhalingssysteem. In de intake wordt jouw doel van de ademsessie besproken, wat jij wilt bereiken, waar je nu staat en wat je tegenhoudt, zoals de belemmerende emoties en patronen die hebben geleid tot de limitering van de ademhaling. Tijdens de tweede coachingsessie volgt een volledige Balance Breathing ademsessie, gericht op het helen en integreren van belemmerende emoties, het openen en activeren van je ademhalingssysteem en ademhalingspotentieel en nabespreking. De derde coachingsessie bestaat uit een volledige Balance Breathing ademsessie en nabespreking, gericht op het bereiken van specifieke doelstellingen, het doorbreken van belemmerende patronen en heling van het celgeheugen. Je krijgt meer zicht op het probleem achter het probleem. Als ademcoach werk ik met specifieke gebieden in het lichaam en de energetische blokkades en hierdoor vindt heling plaats op celniveau. Deze derde ademsessie geeft een extra verdieping.

Mail of bel mij voor het maken van een afspraak.