jacqueline_banners_2

about_jacqueline1

Het vinden van de juiste balans is een terugkerende uitdaging in mijn leven. Als jonge turnster miste ik de balans op de evenwichtsbalk. Toen heb ik al ervaren hoe belangrijk het is in mijn kracht te staan en te vertrouwen op mezelf. Voor mij betekent balans dicht bij mezelf zijn, authentiek zijn, leven vanuit mijn hart, vanuit liefde en verbondenheid met de mensen om me heen en genieten van het leven. Ik geloof: als je dicht bij jezelf bent, is alles wat je doet goed, zowel zakelijk als privé. Om daar te komen vind ik het belangrijk om, als ik onbalans ervaar, in de spiegel te kijken en mijn eigen aandeel onder de loep te nemen. Om vanuit dit bewust-zijn te kiezen om anders met dingen om te gaan en zo meer in balans te komen.

Na mijn studie bedrijfskunde ben ik jaren werkzaam geweest in diverse marketingfuncties in de ICT-branche. Sinds 1998 heb ik een eigen bedrijf Projacq Management BV en ben ik actief als consultant en projectmanager op het gebied van marketing, communicatie en project- en peoplemanagement.

Uit persoonlijke interesse heb ik in 2008 het vrouwennetwerk Female Connection opgestart (www.femaleconnection.nl ) voor enthousiaste vrouwen die het pad bewandelen van persoonlijke ontwikkeling en groei en het vinden van balans. Toen heb ik ontdekt dat hier mijn hart sneller van gaat kloppen. Om mezelf meer toe te kunnen leggen op het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling, heb ik de afgelopen jaren diverse trainingen en opleidingen gevolgd op het gebied van o.a. NLP, Mindfulness, Balance Breathing adem coaching, energetische therapie en lichaamswerk.

Voor meer informatie over mijn ervaring en achtergrond, zie mijn LinkedIn profiel.

Mail of bel mij voor het maken van een afspraak.