jacqueline_banners_2

De combinatie van mijn gedreven persoonlijkheid, mijn jarenlange ervaring in diverse (management)functies in het bedrijfsleven, mijn persoonlijke ervaringen in mijn eigen bewuste ontwikkelproces en de opleidingen die ik afgelopen jaren heb gedaan om als coach en trainer te werken, zal ik inzetten om jou te begeleiden in je bewustwordingsproces en persoonlijk groei.

Zaken die essentieel zijn in mijn werkwijze:

  • Ik ben een coach die integer is, je vertrouwen geeft en een veilige omgeving creëert. Ik ben open, betrokken, liefdevol en respectvol. Op een luchtige manier en waar nodig confronterend zal ik je bij je eigen oplossingen brengen. Ik stimuleer en motiveer. Jij bent uiteindelijk degene die het doet!

  • Verantwoordelijkheid: ik neem mijn verantwoordelijkheid als coach om 100% beschikbaar te zijn om jou te begeleiden en mijn kennis en ervaring met jou te delen. Ik vraag van jou dat je verantwoordelijkheid neemt en gemotiveerd bent om stappen te nemen in jouw ontwikkelproces.

  • Doelgerichtheid: jouw wensen en doelen zijn bepalend in het coaching traject. Ik help je om snel naar de kern te komen, gericht te blijven op resultaten en beloof je aan het einde van het traject een concreet actieplan naar meer balans.

  • Van het hoofd naar je hart: In onze samenleving zitten veel mensen in hun hoofd. Ze benaderen veel vanuit hun ratio en maken te weinig contact met hun gevoel en diepste verlangens. Het is noodzakelijk om te voelen wat je voelt, omdat dit de enige weg is naar groei, verwerking en integratie. Er wordt in mijn coaching sessies veel gebruik gemaakt van lichaamsgerichte oefeningen en visualisaties om de wijsheid aan te spreken die al aanwezig is in je onderbewustzijn. En zo dichter bij je authentieke ik te komen.

  • Werk aan de winkel: een coaching programma bestaat niet alleen uit de bijeenkomsten. Je krijgt tussendoor een aantal “huiswerkopdrachten”: zowel schriftelijke als lichaamsgerichte en ervaringsgerichte oefeningen waar je mee aan de slag kunt. Het is belangrijk dat je leert door te doen en te ervaren en zo je inzichten gaat integreren in je systeem. Zo breng je uiteindelijk een structurele verandering aan in je hoe je denkt, voelt en doet.

Mail of bel mij voor het maken van een afspraak.