Partners

jacqueline_banners_5

Als zelfstandig coach en interim manager zoek ik verbinding met netwerken, bedrijven en personen om de krachten en kennis te bundelen en een werkbasis te creëren op fijne en centrale plekken. Verbinding maken om de kwaliteit van mijn aanbod te verrijken, samen te werken, van elkaar te leren en samen meer plezier te hebben.

Hieronder vind je een lijst van partners waarmee nauw wordt samen gewerkt:

Female Connection

Female Connection is een netwerk in Zuid-Limburg  voor enthousiaste vrouwen die het pad bewandelen van persoonlijke ontwikkeling en groei en het vinden van balans. Dit netwerk heb ik samen met Eef Langenveld in 2008 opgezet. En er vinden maandelijks bijeenkomsten plaats.

 

Lijnspel

LijnSpel, gevestigd in Heerlen, is een coöperatie van zelfstandige professionals uit verschillende vakgebieden die zich vanuit hun eigen expertises samen inzetten voor waardevolle projecten. Zij hebben tevens coach- en vergaderruimtes, waar de coaching bijeenkomsten van “Balans in werk en leven” plaatsvinden.

 

Navigator

ROINavigator is marktleider in het meten van prestaties van mensen en organisaties. Zij voeren de competentiemetingen uit voor de coachingprogamma’s van “Balans in werk en leven”.

 

Ikbenzo

Ikbenzo is gevestigd in Rotterdam en begeleidt kinderen met (kenmerken van) autisme en/of ADHD én hun ouders, zodat overleven leven wordt. Rianne Peters is coach, mijn vriendin en mijn klankbord.

 

La Source

La Source in Schin op Geul is een favoriete locatie voor adem coaching en workshops.