jacqueline_banners_1

Kennismakingsgesprek

Of je nu via je werkgever of direct met mij in contact komt, er vindt altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. We kunnen dan persoonlijk kennismaken en spreken over/kijken naar jouw wensen, behoeften, verwachtingen en de gebieden in je werk en leven waar jij verandering in wil brengen. Het is belangrijk dat er een klik is. Verder zal ik een aantal praktische zaken toelichten en inzicht geven in de werkwijze en opzet van een coaching traject. De inhoud van het coaching traject is uiteindelijk altijd maatwerk en wordt toegesneden op jouw wensen en budget.

Mocht je interesse hebben om samen te werken, dan zal ik een voorstel doen met prijsopgaaf na afloop van dit gesprek.

Coaching programma

Afhankelijk van de wensen en doelstellingen wordt er een afspraak gemaakt over het aantal bijeenkomsten. Het aantal ligt normaal tussen de 3 en 10 bijeenkomsten van 1,5 tot 2 uur. Het aantal afgesproken bijeenkomsten kan in overleg worden uitgebreid of verminderd. Tussen de bijeenkomsten is er gelegenheid om per email of telefonisch af te stemmen over de voortgang.

Het is belangrijk dat je leert door te doen, te ervaren en zo je inzichten gaat integreren in je systeem, om zo uiteindelijk een structurele verandering aan te brengen in je hoe je denkt, voelt en doet. Tussen de bijeenkomsten krijg je daarom een aantal “huiswerkopdrachten” en oefeningen.

Evaluatie en reflectie om af te stemmen en eventueel bij te sturen heeft in het coaching traject een natuurlijke plaats. Elke bijeenkomst wordt kort geëvalueerd, en aan het einde van het coaching traject vindt er een uitgebreide persoonlijke evaluatie plaats .

Gesprekken vinden altijd plaats op basis van vertrouwelijkheid en uitkomsten van gesprekken worden uitsluitend na schriftelijke goedkeuring door de coachee gedeeld met de werkgever.

Mail of bel mij voor het maken van een afspraak.