jacqueline_banners_1

Jouw onbalans ombuigen naar balans en belemmerende patronen doorbreken vraagt om een deskundige begeleiding en effectieve methodes. Tijdens de bijeenkomsten wordt gebruik gemaakt van verschillende beproefde methodes en technieken. Bepalend is dat je je prettig voelt bij de manier waarop de begeleiding wordt vormgegeven.

De methodes en technieken die gebruikt worden zijn afkomstig uit:

  • NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren): NLP is een methode die leidt tot inzicht en verandering met meer persoonlijke effectiviteit, flexibele communicatie en veranderingen in denken en doen. NLP is er op gericht om mensen in hun kracht te zetten en op het vrijmaken van kwaliteiten.
  • Mindfulness: betekent je aandacht doelbewust richten op je ervaring van dit moment, zonder hierover te oordelen. Het gaat over een manier van leven waarbij je opener en bewuster in het leven staat. Mindfulness leidt naar meer bewust-zijn en handelen en levert meer rust en plezier op. In de coaching wordt gebruik gemaakt van praktische Mindfulness oefeningen, om een goede balans te houden tussen hard werken en op tijd ontspannen, om rust te creëren in je hoofd.
  • Balance Breathing ademcoaching: We leven in een snelle gejaagde tijd. Zowel zakelijk als persoonlijk worden we blootgesteld aan hoge eisen en verwachtingen. Je ademhaling kun je benutten op weg naar meer energie, vitaliteit, gezondheid en blijheid. Beter ademen leidt tot verbinding met jouw authentieke ik en helpt bij het opruimen van belemmerende gedachten, gevoelens en patronen.
  • Energetisch coachen: Alles is energie, je gedachten, je gevoelens, je lichaam. Gedachten, overtuigingen, oordelen en kritiek die jij hebt over jezelf of anderen en over hoe het zou moeten zijn, kunnen je ernstig belemmeren. Emotionele ervaringen die je niet verwerkt hebt, kunnen ervoor zorgen dat je (onbewust) uit balans raakt. Ze houden je vaak onbewust vast in voor jou bekende en vertrouwde patronen en weerhouden je ervan het leven te leiden zoals jij dat eigenlijk wilt.Afhankelijk van welke onbalans jij ervaart, onderzoeken we jouw belemmerende gedachten of emoties. Door middel van bijvoorbeeld visualisatie-oefeningen spreek ik je onderbewuste aan om bestaande patronen te doorbreken en tot nieuwe inzichten en gedrag te komen.

Zie ook “mijn werkwijze”. Zie “aanbod” voor meer informatie.